Viimeisimmät artikkelit

Kylpyhuoneen säilytysratkaisut
  • By Emilia
  • 21 Feb, 2024

Kylpyhuone on kodin tiloista usein se, jossa on aivan liian vähän tilaa eikä varsinkaan sitä tilaa, jossa säilyttäisi tavaroita. Ongelma ei kuitenkaan ole iso, jos viitsii hetken katsella ympärilleen ja pieni luovuus ei ole pahitteeksi, koska kylpyhuoneen säilytysratkaisut syntyvät usein aika helposti. Miten voi suunnitella kylpyhuoneen säilytysratkaisut?Suunnitelma syntyy helpommin silloin, kun lähtee ratkomaan ongelmaa toimintojen perusteella. Kun lähdet miettimään aihetta sen pohjalta, mitä ja kuinka paljon sinulla on tavaroita erilaisten käyttötarkoitusten mukaan, silloin hahmotat tarkemmin niiden määrän.

Kevyet turvakengät suojana
  • 28 Sep, 2022

Monissa ammateissa vaaditaan työkengiltä paljon. Niiden on oltava vedenpitävät, joustavat, hengittävät sekä lämpimät. Niistä pitää löytyä antistaattinen pohjarakenne, naulaanastumissuoja sekä turvakärki. Kaiken lisäksi niiden pitää tukea selkää eikä saada sitä kipeäksi päivän seisomisen jälkeen. Oikein valittuna kengät ehkäisevät selän ja hartiaseudun ongelmia. Vaatimukset eivät jää tähän vaan usein käyttäjät toivovat, että työkengät ovat muodikkaat sekä tyylikkäät. Miten kevyet turvakengät sopivat näihin vaatimuksiin? Suojaavat ja kevyet turvakengätTurvakengät mielletään sellaisiksi, joita käytetään erilaisilla työmailla tai olosuhteissa, joissa voi syntyä paljon erilaisia vaaratilanteita.

90-luvun sisustus
  • By Asta
  • 10 Jan, 2022

90-luvun sisustus on monille niille tuttu, jotka elivät lapsuutensa 1990-luvun aikana. Tyypillistä tuolle ajalle oli muun muassa nahkarahit, parvisängyt sekä suuret tv-tasot. Myös suuret huonekasvit sekä sametti olivat hyvin yleisiä monissa kodeissa tuolloin. Kuten muissakin vastaavissa ilmiöissä, vanhat tyylit nousevat uudelleen muotiin aina aika ajoin. 90-luvun talon sisustus on hiljalleen nousemassa takaisin valtavirtaan, sillä monet haluavat ottaa vaikutteita lapsuutensa ajasta. Vinkkejä 90-luvun sisustukseen90-luvun sisustus on toisaalta monien mielestä melkoinen sekamelska erilaisia tyylejä.

Paras köynnös paahteiselle paikalle
  • By Asta
  • 10 Jan, 2022

Monista köynnöksistä on puutarhassa paljon iloa. Ne tuovat sinne rehevyyttä sekä kerroksellisuutta. Monet niistä kukkivat todella värikkäästi ja mikä parasta, niitä on saatavissa sekä monivuotisina että yksivuotisina. Hyvin suosittu ja tunnettu köynnös paahteiselle paikalle on villiviini. Sen hyviä puolia ovat peittävyys ja se toimii tontilla hyvänä näkösuojana. Kesällä se on kauniin vihreä, mutta syksyllä, kun varsinaista kukkien loistoa ei enää ole, villiviini herää henkiin sekä kruunaa ympäristön punertavalla värityksellään. Hyvä köynnös paahteiselle paikalle on myös japaninkelasköynnösHyvin saman tyyppinen kuin villiviini on myöskin japaninkelasköynnös.

Remontti kerrostalossa
  • By Asta
  • 10 Jan, 2022

Remontti kerrostalossa on aina säännöllisesti ajankohtainen asia. Ajan mittaan pinnat kuluvat ja käytetyt materiaalit saattavat olla sellaisia, että aika on ajanut niiden ohi. Mikäli haluat tehdä itse remontin, tärkeintä on suunnitella se mahdollisimman hyvin. Esimerkiksi kerrostalokaksion remontti käy tällöin paljon helpommin, kun on ottanut mahdollisimman monta asiaa huomioon ennen remontin aloittamista. Huoneistoista ei tarvitse välttämättä edes muuttaa pois, mikäli remontoi yhden huoneen kerrallaan. Tämä vaatii kuitenkin suunnittelua, joten siihen kannattaa panostaa.