Verhot

Verhot kaikkiin huoneisiin ja tiloihin

Löydät sivuiltamme laadukkaat ja sesongin mukaiset verhot kodin ja muiden tilojen ikkunoihin. Ne ovat näkyvä osa sisustusta, mutta lisäksi niillä voi esimerkiksi parantaa omaa unta ja hyvinvointia. Pimennysverhot ovat monille suuri apu etenkin valoisimpina vuodenaikoina, mutta ne auttavat myös esimerkiksi silloin, jos oman makuuhuoneen ikkunan ulkopuolella on kirkkaita katuvaloja tai autojen valoja. Erilaisilla verhoilla on myös helppo muuttaa nopeasti huoneen tai koko kodin ilmettä ilman suurta rahan kulutusta tai kattavaa remonttia. Löydät valikoimastamme suuren valikoiman eri makuun sopivia verhoja monilta parhaimmilta jälleenmyyjiltä.

Löydät tältä sivustolta niin pimennys- kuin sivuverhotkin kuten myös kapat, tangot ja monet muut verhotarvikkeet. Osta samalla myös muut kodin sisustustuotteet. Tämän verkkosivuston tuotekategorioihin kuuluvat esimerkiksi kylpyhuone makuuhuone ja koti & puutarha.

Kapat ja muut verhot ikkunoihin

Osta itsellesi laadukkaat, mutta edulliset verhot netistä kauttamme! Mobelo on monia verhokauppoja kattavampi, sillä olemme koonneet sivustolle parhaat verhot useilta eri kaupoilta. Löydät siis suuren valikoiman verhoja yhden ja saman sivuston kautta. Edulliset sivuverhot ovat suosittuja ja niitä onkin tarjolla sadoittain samoin kuin käytännöllisiä verhotarvikkeita.

Verho- ja verhotuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa jännitettävät verhotangot, koristeripustimet, verhorenkaat sekä muut verhojen ripustustarvikkeet, kuten myös kauniit ja tyylikkäät kapat, laskosverhot, piilolenkkiverhot, pellavaverhot, pujotuskujaverhot ja monet muut tuotteet eri ominaisuuksin, tyylein ja värein. Luonnonvalkeat sivuverhot esimerkiksi ovat klassinen ja varma valinta moneen huoneeseen ja sisustustyyliin. Verhovalikoimasta löytyy kuitenkin tyylejä ja värejä myös näyttävämpään tyyliin.

Pimennysverhot auttavat nukkumaan

Pimennysverhot ovat nappivalinta suomalaisilla etenkin kesän yöttöminä öinä, mutta moni ei tiedä, että niistä on hyötyä usein myös pimeinä vuodenaikoina. Pimennysverhoilla pimennät kadun valot, kuten myös vaikkapa naapurista, kaupungilta tai muista valonlähteistä tulevat liian kirkkaat valot. Rautakauppa tarjoaa myös monipuoliset tarvikkeet näiden verhojen ripustukseen ja paikoilleen saamiseen. Pimennysverhotuotteet myös tarjoavat kaupan muiden verhojen tavoin erilaisia vaihtoehtoja. Voit valita vaikkapa pimentävän rullaverhon tai pimentävät sivuverhot.

Pimentävät verhot eivät myöskään ole aina mustat tai tummat, kuten moni saattaa luulla. Löydät valikoimasta esimerkiksi myös kauniita, valkoisia pimennysverhoja. Osa pimennysverhoista tarjoaa yhdistelmänauhan, jonka ansiosta verho voidaan ripustaa usealla eri tavalla. Se voidaan kiinnittää vaikkapa piilolenkeistä suoraan verhotankoon, rypytysnauhakoukuilla tai sormikoukuilla. Monet sivuston verhoista sopivatkin luultua monipuolisemmin erilaisiin ikkunoihin ja ovat yhdistettävissä helposti erilaisiin kiinnitysratkaisuihin. Tutustu sivuston suuren verhovalikoiman kautta myös muihin verhojen ominaisuuksiin tuotekohtaisten esittelyiden kautta!